Våfflor

Tjo, vetni det är kallt. (kanske skulle jag bara blir väderleksreporter istället och hålla en sån blogg, tror jag lovade nån en sådan en gång.. tror vi kanske eventuellt lämanar den tills vidare)  Men vi trotsade vädret för en liten promenad, med betoning på liten till närmaste butiken och sen tillbaka. 
 
Igår fixade vi våfflor, minns inte att jag skulle ha gjort såna sen jag bodde i Åbo och därifrån flyttade ja ju hösten 2106.. hah så en bra stund sen!  Kanske inte helt perfekta sådär formmässigt, men supergoda. Det lämnade även över så det blev våfflor till frukost.. eller närmare bestämt brunch.
 
 
Alltså eftersom det var en tid sen jag hade fixat våfflor så tänkte jag att jag snabbt bara tar ett recept från internet.. men de var ju alla lite olika, och jag dissade ganska snabbt de glutenfria recepten och valde till sist ett vanligt recept och bara bytte kallt ut vetemjölet mot glutenfri mjölmix och det funka helt finemang.
 
Nu ska jag söka upp nån fin podd och sätta mig och kämpa vidare på en tröja jag stickar, hoppeligen blir den klar detta år. 
 
Ha de bäst!
/Emli