Katt-selfie

Min katt är bättre än din katt... eller nåt sånt,  Error visade idag ännu en gång att har har talang med elektroniska grejer, tydligen kan han ta selfie med min macbook.. Skicka sms och kopiera bilder är något annat som han visat förut att han tydligen också kan.  Vissa katter är ju aningen speciellare än andra. 
 
Errors selfie.   ↓
 
Dagens citat från disneychannel: " Vänner hör på varandra, men riktiga vänner lyssnar". En tanke som alla borde tänka på, lyssnar jag faktiskt eller hör jag bara? 
 
Julafton har varit och tydligen hade jag varit nåsånär snäll i år också, eller så har tomten sovit eller ignorerat mej, i varje fall så fick jag flera fina saker, TACK ♥ Firade julafton med systrar med familjer samt fina T, så en riktigt härlig julafton hade jag i varje fall. Men jag måste nog säga att det har varit en annorlunda jul. Visserligen har jag haft det riktigt lungt och stillsamt, vilket jag konstaterade jag verkligen behöver. Att detta är en annorlunda jul, för varje år, ja.. varje år jag har firat jul så har fammo firat den med, Du saknas mig Fammo ♥ 
 
Hoppas ni läsare har haft en underbar jul hittills!